Žrtve ljubavi 37. i 38. epizoda!Brando spasi Corradov život.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 37. i 38. epizoda!Brando spasi Corradov život.

By  | 

Žrtve ljubavi 37. i 38. epizoda!Brando spasi Corradov život.

37. epizoda

Dok Silvia čisti Brandovu krvavu ranu, pukovnik želi od Corrada saznati ime junaka koji se bacio na neprijatelje kako bi spasio ranjenog suborca. Corrado ide do bolnice, te tamo nađe Silviju s Brandom te izgubi kontrolu. Između dvojice muškaraca izbije divlja svađa. Napad na nadređenog časnika mogao bi Brandu doneti kaznu streljanjem, ali Corrado stane u njegovu obranu. Alessandro insistira da Jole bude ljubaznija s Teom. Tea nagovori Alessandra da pozove časnu Agnese natrag u bolnicu.

38. epizoda

Maddalena i Saverio se sve više zbližavaju. Tokom jedne svadje Silvia se ne uspe susdržati, pa kaže Lucreziji da još voli Branda. Jedna radnica u Liviovoj fabrici oružja je završila u bolnici. Alessandro sumnja da se otrovala. Lucrezia se zabrine zbog trovanja jer bi to značilo da su i sve druge žene u opasnosti. Livio je preklinje da se ne meša u njegove poslove. Budu li se odlučili uvesti sanitarne restrikcije u firmi, neće moći ispoštovati ugovor prema vojsci. Stoga Alberto pokuša potkupiti otrovanu radnicu. Na bojišnici Brando prihvati vrlo opasnu misiju, a Corrado odluči poći s njim. Tokom misije Brando spasi Corradov život.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno