Žrtve ljubavi 37. i 38. epizoda!Brando spasi Corradov život.

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 37. i 38. epizoda!Brando spasi Corradov život.

By  | 

Žrtve ljubavi 37. i 38. epizoda!Brando spasi Corradov život.

37. epizoda

Dok Silvia čisti Brandovu krvavu ranu, pukovnik želi od Corrada saznati ime junaka koji se bacio na neprijatelje kako bi spasio ranjenog suborca. Corrado ide do bolnice, te tamo nađe Silviju s Brandom te izgubi kontrolu. Između dvojice muškaraca izbije divlja svađa. Napad na nadređenog časnika mogao bi Brandu doneti kaznu streljanjem, ali Corrado stane u njegovu obranu. Alessandro insistira da Jole bude ljubaznija s Teom. Tea nagovori Alessandra da pozove časnu Agnese natrag u bolnicu.

38. epizoda

Maddalena i Saverio se sve više zbližavaju. Tokom jedne svadje Silvia se ne uspe susdržati, pa kaže Lucreziji da još voli Branda. Jedna radnica u Liviovoj fabrici oružja je završila u bolnici. Alessandro sumnja da se otrovala. Lucrezia se zabrine zbog trovanja jer bi to značilo da su i sve druge žene u opasnosti. Livio je preklinje da se ne meša u njegove poslove. Budu li se odlučili uvesti sanitarne restrikcije u firmi, neće moći ispoštovati ugovor prema vojsci. Stoga Alberto pokuša potkupiti otrovanu radnicu. Na bojišnici Brando prihvati vrlo opasnu misiju, a Corrado odluči poći s njim. Tokom misije Brando spasi Corradov život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site