Zvezda severnjača - 46. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 46. epizoda

By  | 

Zvezda severnjača – 46. epizoda

Prevod: Maja 🙂

Jildiz je još jedanput razočarana i oseća unutar sebe bol koji nije očekivala da više ikada ponovo oseti, jer je Kuzej opet sa drugom ženom. Ona sad nalazi utehu u Jasonu Burnuu i ostaje usamljena, a Kuzej neuspešno pokušava da joj se opravda i objasni svoje postupke. On je spreman dati svoj život za tu ljubav i nema namere da odustane, zato se bori poput Dona Kihota (junak čuvenog dela pisca Servantesa). Sad nijedan njegov pokušaj ne urodi plodom, a Jildiz se oseća umorno od svega. Šahika ne želi da pomogne Kuzeju da dokaže Jildiz da je nedužan, da voli samo nju, tako da on je u trci s vremenom da pronađe novo rešenje da je vrati natrag.

Sve epiyode Zvezda severnjača

OBAVEŠTENJE: Dragi naši čitaoci, ubuduće nas, pored sajta, može pratiti i preko aplikacije kojoj možete pristupiti linkom za nju ispod naslovne slike epizode. Uživajte, a naša porodica ljubitelja serija i filmova se širi!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno