Zvezda severnjača - 46. epizoda

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 46. epizoda

By  | 

Zvezda severnjača – 46. epizoda

Prevod: Maja 🙂

Jildiz je još jedanput razočarana i oseća unutar sebe bol koji nije očekivala da više ikada ponovo oseti, jer je Kuzej opet sa drugom ženom. Ona sad nalazi utehu u Jasonu Burnuu i ostaje usamljena, a Kuzej neuspešno pokušava da joj se opravda i objasni svoje postupke. On je spreman dati svoj život za tu ljubav i nema namere da odustane, zato se bori poput Dona Kihota (junak čuvenog dela pisca Servantesa). Sad nijedan njegov pokušaj ne urodi plodom, a Jildiz se oseća umorno od svega. Šahika ne želi da pomogne Kuzeju da dokaže Jildiz da je nedužan, da voli samo nju, tako da on je u trci s vremenom da pronađe novo rešenje da je vrati natrag.

Sve epiyode Zvezda severnjača

OBAVEŠTENJE: Dragi naši čitaoci, ubuduće nas, pored sajta, može pratiti i preko aplikacije kojoj možete pristupiti linkom za nju ispod naslovne slike epizode. Uživajte, a naša porodica ljubitelja serija i filmova se širi!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *