P- Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 3. dio – Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen!

By  | 

P- Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen

Shi-jin podsjeti Dae-younga na veliku bitku tog dana, kada se borio sa kriminalcima da vrati svoj telefon jer je imao specijalne slike unutra. Myung-joo pomisli da je to bila njena slika i pregleda Dae-youngov telefon, ali ne nalazi nijednu. Nalazi nekoliko slika taksija i pita zašto to. Dae-young objasni da je to isto kao slika nje sa njim- uvijek su izlazili da piju i nikada je nije vozio kući. Sve te slike su slike taksija u kojima je slao kući. Kada su raskinuli, obrisao je sve njihove slike, ali ove je zadržao. Muyng-joo i Mo-yeon su dirnute tim gestom. A Muyng-joo i Dae-young su toliko zaneseni u ljubavi, da Shi-jin i Mo-yeon odu. Myung-joo se žali što je on (Dae-young) vozi rano kući.

Dobije poziv i brzo prekine, nervozno tvrdi da ne zna ko je to bio. Kada joj opet zazvoni telefon, Dae-young joj ga uzme i vidi da su pozivi od muškarca, stavi na zvučnik i to je isti vojnik koji je špijunirao Dae-younga, zove da izvjesti ponovo. Myung-jo daje neke izgovore, ali Dae-young je ozbiljan i onda se odjednom nagne ka njoj. Blizu je da je poljubi, i ona zatvori oči, ali on promrmlja: ” Neću uraditi to. To je tvoja kazna.” Ona prevrne očima i okrene se, ali je on zgrabi za lice i okrene je ka sebi i poljubi.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site