Ishq Mein Marjawan - 163. ep. - Roma upuca Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 163. ep. – Roma upuca Arohi, Arohi odglumi Taru!

By  | 

Roma veli Arohi da ima sreće, poživjeće malo duže. Dip veli da ona ide, on će paziti na Arohi. ROma veli da želi da on pođe sa njom, trebaće joj njegova pomoć. On se složi. Roma kaže Arohi da je eto brzo da je ubije. Ode. Dip stavi Arohi maramu na usta i krene. Ona ga oslovi, on stane. Naslovna svira kada se on okrene i pogleda je. Nije mu svejedno, ali ipak ode za Romom. Zaključa vrata. Roma mu kaže da ovo u vezi Arohi ostaje među njima. On se složi i krenu kući.
Čavani se pita šta da rade, jedva da imaju sat vremena.
Pritvi se budi, Virat mu poželi dobro jutro, neka ustane sada. Pita zašto ima sačuvan Vedikin broj. Pritvi veli da mora da ide. Virat ga zgrabi za okovratnik. Roma ulazi i govori mu da ga pusti, zašto se tuku. Virat veli da pokušava saznati istinu. Roma pita kakvu. Virat govori istinu zašto je zvao Vediku. Zašto je uklonio mladež sa ruke koji ima Vedikin otac? Roma govori da ministar dolazi, neka prestane sa dramom. Virat govori da drama neće prestati ko god došao. Da li je Pritvi njen silovatelj ili ljubavnik? Roma krene da ga ošamari, on je uhvati za ruku i izvrne joj. Roma vrišti, Dip odvoji Virata i drži ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *