Ishq Mein Marjawan - 163. ep. - Roma upuca Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 163. ep. – Roma upuca Arohi, Arohi odglumi Taru!

By  | 

Roma nastavi sa emotivnom dramom, Pritvi im je bio lojalan, a on je optužuje da je sa njim. On je čovjek koji je prijatelj njegovog oca, koji im je pomogao da izgrade sve što imaju, čovjek koji je bio uz njega i Taru. Virat pita ko je otac njene nelegitimne kćerke. Ministar je došao i čuo. Roma je šokirana. Ministar je pozdravi, kako je. Misli da pričaju o njenoj nelegitimnoj kćerki, doći će oni kasnije. Rekla je da joj porodica vjeruje, ali ovo je njena istina. Roma ga moli da sjedne, da objasni.
Čavani govori Arohi da je moraju izbaviti. Arohi ga tjera da ide. Dip će je sam spasiti. Čavani je pita da li je luda, on je đavo. Arohi je sigurna da će on doći i spasiti je.
Roma govori ministru da su optužbe lažne. On joj govori da će morati da sačeka. Roma veli da će jedino ulazak u parlament da očisti njeno ime. Toliko je donacija dala. Ministar govori da ona preklinje za kartu, ali je ne mogu dati tako beskarakternoj ženi poput nje. Neka zaboravi na svoj san. Ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *