Ishq Mein Marjawan - 163. ep. - Roma upuca Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 163. ep. – Roma upuca Arohi, Arohi odglumi Taru!

By  | 

Roma je ljuta, govori Dipu da je Arohi za sve kriva. Neka joj da pištolj i odvede je tamo.
Kada stignu, Roma mu kaže da sačeka ispred. Ulazi unutru i govori Arohi koja je i dalje vezana da joj je uništila život, sada će da vidi šta će ona da uradi. Puca. Dip ispred zatvori oči i suzne su mu. Arohi padne na pod, Roma krewne još jednom da je upuca, Arohi vrisne: ” Mamaa…moja beba..” Roma i Dip su šokirani.
Najava: Arohi kao Tara govori da je sanjala užasan san da će Arohi da joj naudi bebi, grli Dipa. Roma je uvjerava da će sve iti u redu, mama je tu uz nju. Održaće “godh bharai” ceremoniju.
Dip zove Arohi i govori da ga je zbunila. Tu je njegova porodica sa jedne strane, voli ih i želi da budu srećni, ali ona mu je probudila sumnju da li mu ta porodica pripada. Želi da je vidi. Arohi se složi, on kaže vrijeme kada je “godh bharai (ceremonija darovanja djeteta gdje će Arohi kao Tara morati biti prisutna)”. Arohi se složi. Čavani je pita kako će biti na dva mjesta u isto vrijeme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *