Arohi pozove Dipa u London, Roma ga pita da odvede Taru na odmor

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 168. ep. – Arohi pozove Dipa u London, Roma ga pita da odvede Taru na odmor!

By  | 

Krenu, ali nju boli noga. On joj zabrinuto kaže da ako je povrijeđena, zašto hoda. Sjedne je i zavije joj nogu. Muzika svira dok Arohi gleda u njega dirnuta. Veli da je više ne boli. On joj kaže da sačeka tu, on će da provjeri je li sve bezbjedno vani pa idu. On ode, ona dodiruje srce, šta se dešava, zašto joj ubrzano kuca. Kao onda u Šimli kad se zaljubila u njega. Prisjeća se trenutaka sa njim i smije. A onda se i prisjeti njegove izdaje. Misli kako se Dip nikada neće promjeniti, bio je i ostao kriminalac. Dobije poziv od snahe ponovo koja spominje most. Arohi pita koji most, ali poziv se prekine. Prisjeti se kako joj je prošli put spomenula “lo..” Zaključi da je htjela reći da je u Londonu. Mora otići u London i tu završiti osvetu. Dip se vraća, nema nikoga, trebali bi poći. Arohi pita kuda, nemaju nikoga svog. Trebali bi otići zajedno, daleko. Neka ne misli o Romi i Tari, one nisu njegove. Neka misli o svojoj sreći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *