1921 (2018) - Izvrstan horor

Indijski filmovi

1921 (2018) – Izvrstan horor, ali tek je počeo!

By  | 

Ubrzo, film nam prikazuje flešbek (sećanje) vremena kad je Ajuš bio u Bombaju. Bogataš gospodin Vadia otkriva Ajušovo odlično umeće i traži ga da vodi računa o njegovoj kući Vadia Manor u Jorku, dok bi mu ovaj zauzvrat platio za školovanje. Ajuš se obraduje kad čuje ovo, te bez razmišljanja ide na njegov velelepni posed. On je srdačno dočekan od strane kućepaziteljke i čuvara, ali još više mu se dopadne prilika da uđe u Jorkov koledž muzike. Izgleda da su mu se naprosto svi snovi ostvarili zahvaljujući ovom gospodinu… doduše, jesu li i da li je uvek u životu onako kako se prikaže na prvi pogled? 😉

Tri meseca kasnije, Ajuš se bavi papirologijom kad po prvi put iskusi paranormalne aktivnosti. Prvobitno zatvorena vrata nejasno se otvaraju sama od sebe, svetla trepere po stanu… Ajuš zapazi kako mu belo svetlo upućuje da se približi, ali uvek je zaustavljen vriskom neke žene. On uoči poruku ispisanu suvom krvlju u prostoriji, pa izmoli pomoć od Rouz – učenice s koledža koja ume da predvidi neke stvari ponekad. Kako oboje ulaze dublje u čudna dešavanja i istraživanja, oni shvataju da tajne mogu vrlo brzo isplivati na videlo. Ajuš je obaveštava da može da čuje glasove mašine, kao i da oseti da ga belo svetlo priziva sebi – ali čim pođe ka njemu, on čuje vrisak žene koji ga spreči da dodirne to svetlo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *