Mn 24.12.2015.,(2080 epizoda),Akira beži iz zatvora! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 24.12.2015.,(2080 epizoda),Akira beži iz zatvora!

By  | 

page 2

Anandi joj kaže da je i sama čula da Nimboli želi da se vrati.Mangla joj kaže da će doći nakon Urmilinog rituala i govori Anandi da ne dolazi.Mangla zatim kaže Nimboli i Urmili da izadju.Govori Kamli da je ubedila Nimboli da se pretvara pred ljude iz havelija da joj nedostaju.Govori joj da je istina da Nimboli ne želi da živi tamo, ali da ona (Mangla) pokušava da premosti taj jaz izmedju Nimboli i Anandi.

Stražar zove ambulantna kola.Akiru i Badrija odvode u nosila.Inspektor traži da im se stave lisice na ruke i da ih odvedu u njegov automobil, jer je guma na kolima hitne pomoći izbušena.Akira i Badri se gledaju.Dok su u džipu, Akira napada policajaca i tuče ga zajedno sa Badrijem dok se ne onesvesti, uzimaju mu ključeve i otključaju lisice.Stavljaju policajca u džip i grle se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akira kaže da će se osvetiti svojim neprijateljima.Jagi zove Anandi i obaveštava je da je Akira pobegao sa Badrijem iz zatvora.Anandi je šokirana.

Gledaćete:Anandi dolazi u Akirinu kuću.Kundan obaveštava Akiru da je Anandi došla.Akira razmišlja da ubije i nju zajedno sa Nimboli i Urmilom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *