Swaragini (15. ep.) 20.03.2015. - Durga Prasad isteruje Laksha iz kuće! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (15. ep.) 20.03.2015. – Durga Prasad isteruje Laksha iz kuće!

By  | 

capture-20160309-205558

Ona ga pita zasto je isao da je vidi nasamo.On kaze da je dosao da joj se izvini,a ona je samo klimala glavom.Njemu je potreban zivotni partner koji moze hodati sa njim a ne lutka koja ce hodati iza njega kao ona iza njenog oca.Durga Prasad cuje njegov razgovor udje unutra i udari ga.On kaze da mu je rekao da ne cini greske ponovo,ali on nije slusao.On ga vuce dole dok Annupurna trazi od Durga Prasada da oprosti Lakshu.On odvodi Laksha dole.Laksh kaze da govori istinu.Durga Prasad mu kaze da sacuva tu istinu za sebe.Ram mu kaze da saslusa Laksha jednom.Durga Prasad kaze da nece i kaze da je Laksh razmazeno deriste Lucky i da nece ostati u njihovoj kuci.On kaze da ce sada pokazati da nije nepravedan,on ce ga kazniti kao Sanskaara i kaze da ko god ide protiv njegovih pravila bice kaznjen.Kaze da je Adarsh njegov jedini sin sada.Laksh kaze da je govorio istinu,ali ga je tata isterao iz kuce i zatvorio vrata. Annupurna place i pita se gde ce joj sada sin otici.Pareenita i Sujata je tese. Swara ugleda Shumi koja sedi tuzna pored otvorenog prozora.Ona pita Shumi da zatvori prozor.Ona odlazi da zatvori prozor.Swara ugleda Shuminu i Shekarovu sliku iz mladjih dana u knjizi i vrati je nazad.Shumi je pita da li je Dida zaspala.Swara potvrdi i pita je sta je radila sama u mraku.Shumi kaze nista.Prozor se opet otvori.Swara odlazi da ga zatvori,i ugleda da u Shekarovoj sobi upaljeno svetlo i kaze da je Shekar tako bespomocan da ne moze da zastiti rodjenu cerku.Sigurna je da ce Dadimaa doci sa kutijom slatkisa i reci im o Ragininom venanju.Nastavi da Shekar nije dobar otac.Shumi kasni da nije i da je isao protiv roditelja da je spasi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *