Swaragini (15. ep.) 20.03.2015. - Durga Prasad isteruje Laksha iz kuće! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (15. ep.) 20.03.2015. – Durga Prasad isteruje Laksha iz kuće!

By  | 

BeFunky Collage 2

Swara je pita zasto onda nije dosao kada se radlo o njoj.Shumi kaze da je situacija bila drugacija.Swara je pita da li je tuzna zato sto je Dada ji udario Shekara.Shumi kaze da nije nista takvo.Swara je pita da li i dalje voli Shekara.Shumi je pita da li se ne stidi da postavlja takva pitanja majci.Swara je pita sta je lose ako njena mama voli njenog tatu.Shumi kaze da ona ne bi trebala pitati o stvarima koje ne zna i kaze joj da je ostavi samo malo.Kada Swara ode,ona pocne plakati grleci knjigu. Ragini je u krevetu,place sa majciniom maramom/salom.Shekar dolazi tu:”Sta god se desilo dole…” Ragini mu kaze da ne prica o tome i kaze da je dobro. Shekar:”Da si dobro,onda ne bi grlila majcinu maramu.” Ragini kaze da oseca majcino prisustvo u toj marami.Pita ga da li on voli njenu mamu.Shekar cuti.Pomogne joj da legne i ode odatle. On ugleda svetlo u Shuminoj sobi i misli o njoj.Shumi takodje misi o njemu.Swara gleda crtez svoje porodice iz detinjstva i place. Ujutru,Dida dolazi u Swarinu sobu i ne nalazi je tu.Ona ugleda pismo na stolu napisano za Shumi i daje joj ga.Shumi procita da ako ona ne dobije odgovor,nece doci kuci.Shumi i Dida su napete.Dida ugleda Swarin crtez iz detinjstva i pokazuje ga Shumi.Shumi ga ugleda i napeto sedne na stolicu. Najava:Shekar i Shumi stizu blizu policijske stanice da prijave Swarin nestanak.Laksh je prikazan kako kidnapuje Swaru.Dadimaa vredja Didu govoreci da ce ona izgubiti svoje preostalo dostojanstvo zbog Sware i smeje se.Shumi je na ulici izgubljena u mislima kada auto iskoci pred nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *