Ishq Ka Rang Safed, Simar - 21.04.2016. - maha epizoda!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki – 21.04.2016. – maha epizoda!

By  | 

page 2

Govori da mora da se žena vraća,mora postojati neki put/način. Žena se vrati. Kaže: ” Nisi mogla spavati čitavu noć? Ni ja. Pisala sam novu priču za tebe. Jako je zabavno. Ne mogu čekati više da ti pokažem. Spremna da slušaš?” Pokazuje joj,Sujata je bolesna. Doktor je pregleda i daje injekciju. Đanvi pita da li je dobro. Doktor veli da joj je stanje bilo ozbiljno,danas je lošije. Mora biti operisana danas. Uma pita šta se dogodilo majci. Pari pita kako će je operisati,nemaju novca (valjda). Đanvi veli da će biti operisana. Doktor im kaže da ne brinu za novac,Uma pita kako da ne brinu. Đanvi govori da ona ima novac. Sattu pita odakle. Đanvi veli da je ona sačuvala neki nakit za nju,a i ima ugovoren depozit. Svi su šokirani,Đanvi kaže doktoru da pripremi sve za operaciju,ona će pripremiti novac.Sattu govori doktoru da ubije tu staru ženu,mogu prodati njene organe. Veli da je pola njegovo (doktorovo),pola njegovo (Sattuovo). Simar je bez teksta. Govori da to ne mogu učiniti. Žena veli da mogu sve učiniti za novac. Pari kaže doktoru da ne razmišlja toliko,neka samo pristane. Doktor pristaje. Kaže im da ispune formalnosti. Đanvi dolazi i oni se počnu pretvarati.Đanvi govori da ide pripremiti novac. Simar pita ženu kako može to učiniti. Žena joj veli da im još mnogo scena u priči.
Najava: Simar dolazi u bolnicu. Med. sestra i stražar je pokušaju izbaciti. Simar govori da ih neće poštediti ako se nešto dogodi Sujati. Prerna dolazi i pita šta se dešava tu. Simar je moli da spasi majku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *