Ishq Ka Rang Safed, Simar - 21.04.2016. - maha epizoda!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki – 21.04.2016. – maha epizoda!

By  | 

page 12

Dadi Bua priča telefonom. Viplav je čuje i ode. Dadi Bua pita nekoga da dođe brzo. Viplav izađe i romantičan je sa Dhaani. Govori joj da je nabavio kartu za Dadi Buu,niko neće biti tu da ih zaustavi. Dhaani veli da ima mnogo posla i obavlja pripreme. Viplav veli da je čak i on mislio da namjesti zavjese tako. Pokrije ih zavjesom i pita sve da gledaju na drugu stranu. Kaže joj da je njegov posao da je dekoriše,niko ih neće vidjeti. Priđe blizu da je poljubi,ona otrči. On je pokuša uhvatiti. ‘Mere Ishq Ka Rang Safed’ svira u pozadini. Smiju se i zagrle. Dhaani otrči,auto dolazi i zaustavlja se tu. Viplav traži Dhaani.Djevojka stiže tu i govori Dadi Bui da je došla. Viplav i dalje traži Dhaani. Pita je da izađe,imao je mnogo posla,a došao je da je vidi. Djevojka se zapetlja u marame koje lete. Viplav je vidi i misli da je ona Dhaani. Nasmije se i uhvati je u ruke. Veli : ” Znači ovdje si,dugo te tražim.” Ona skloni maramu i otkrije svoje lice. Viplav je šokiran vidjevši je. Dhaani dolazi i gleda ih. Dadi Bua dolazi,govori : ” Viplav,vidjela sam šta si radio. Da li želiš da se oženiš?” Viplav negira,samo je gledao dekoracije. Dadi Bua ga upozna sa Kamini,veli da ona živi blizu nje pa je pozvala da dođe tu i upozna se sa njima.Doda da je vidjela prvi put u hramu,svidjela joj se na prvi pogled,perfektna je. Kamini se upoznaje sa svima. Dasharath veli da im je ona kao kćerka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.indiaforums.com.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *