Ishq Ka Rang Safed - 02.06.2016. - 265. epizoda!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed – 02.06.2016. – 265. epizoda!

By  | 

page 2

Viplav priča na telefon sa klijentom,iznenada se sudari sa Vidhom i telefon mu pada. Viplav je pita da ode i sjedne tamo. Potom grdi čovjeka za dekoraciju. Saloni dolazi i pita čovjeka da brže radi. Viplav upita Vidhu da li želi nešto da kaže. Vidha ga nazove ‘rakshas (Nama dobro poznata riječ ,koja znači đavo). Viplav je šokiran da čuje tu riječ i ode za Vidhom. Ona je ljuta,Viplav je pita za godine i šali se. Vidha ga pita zašto je grdi ovako. Viplav je gleda i veli da je ista ‘Shikayathi Pudiya (osoba koja se stalno žali,tako je zvao Dhaani)’,a onda se ispravi pa kaže da je ista Dhaani. Parshiya dođe i odvede Vidhu sa sobom rekavši da je njena mama traži.
Dhaani je zauzeta sa cvijetnim dekoracijama. Informisani su da je kamion sa cvijećem zaglavljen negdje u putu. Simone (planerica vjenčanja) grdi Dhaani i vrijeđa ih. Parshiya ih uvjerava da će kamion doći ubrzo. Dhaani priča sa njom (Simone,Saloni,ne znam tačno ime,u engleskom prevodu se oba spominju) na engleskom i govori da oni ne kradu novac,ali da je ona ta koja uzima 5 lakha rupija za cvijeće koje košta 5 hiljada. Parshiya bi da se umiješa,Dhaani nastavi da su mnogo patili cijelog života,više neće da toleriše. Pozove Parshiyu i Vidhu sa sobom. Vidha kaže : ” Tata je ovdje.” Dhaani joj kaže da nije i odu. Viplav ih gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

43 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *