Ishq Ka Rang Safed - 02.06.2016. - 265. epizoda!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed – 02.06.2016. – 265. epizoda!

By  | 

page

Ishq Ka Rang Safed – 02.06.2016. – 265. epizoda!
Epizoda počinje sa Dhaani koja dolazi kući da pazi na Dulaari. Dulaari pita da li je neko pitao da jede tu. Dhaani laže da se ovi ljudi brinu o njoj. Njihovi snovi će postati stvarnost i Vidha će učiti u engleskoj srednjoj školi. Dulaari potvrdi. Dhaani veli da mora sada da se vrati jer Parshiya upravlja poslom sam. Ode.
Kamini govori gđi. Kaushik da je Viplav takođe zauzet poslom. Gđa. Kaushik govori da on vodi njihov slučaj jako dobro,zato je jedan od najboljih advokata. Kamini veli da je planirala put u inostranstvo prošli mjesec,ali je Viplav nije odveo..Zahvali joj se što ih je pozvala tu. Viplav priča na telefon,Dhaani dolazi tu i zauzeta je dekoracijama. Upravo tada ,ona pogleda u svoj telefon i sudari se sa Viplavom. Tkanina za dekoraciju pada na njih,zarobivši ih unutra. Ruke im se dodiruju i oni osjećaju nešto,ali ne uspiju da se vide. Neko dolazi i pita Viplava da li je dobro. Viplav se okrene da mu odgovori,a Dhaani se oslobodi i ode.
Dhaani vidi Saloni koja govori da cvijetne dekoracije vrijede 5 lakha rupija. Kaže Parshiyi da je to cvijeće samo 5 hiljada rupija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

43 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *