Ishq Ka Rang Safed - 02.06.2016. - 265. epizoda!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed – 02.06.2016. – 265. epizoda!

By  | 

capture-20160602-211420

Vidha govori da je tata bio tamo. Dhaani je uvjerava da tata nije tu. Potom pita Parshiyu da je odvede odatle. Parshiya joj govori da ne bude tvrdoglava. Dhaani pita Vidhu da prestane,tata nije bio tu. Vidha se naljuti,veli da neće pričati ni sa kim i ode. Dulaari govori Vidhi da će ona grditi Dhaani,pitaće je da je izvede napolje. Parshiya veli da će je on izvesti na vožnju biciklom. Dhaani joj kaže da će izaći i jesti sladoled. Doda da je sladoled od jagoda fin. Vidha veli da ona voli čokoladni,Dhaani je zagrli i kaže da je ona njena voljena kćerka. Vidha doda da ne želi da joj stvara nevolje i uznemirava je,neće više pitati kada će tata doći. Parshiya odvede Vidhu sa sobom. Dulaari pita Dhaani da kaže Vidhi o Viplavu. Dhaani govori da nikada joj neće reći,prisjeti se kako je Viplav rekao da je pogriješio i kako je Kamini izvrnula njegove riječi (Dhaani to ne zna,misli da je Viplav rekao da je pogriješio što je oženio,iako je on tada govorio da je pogriješio što je ošamario).
Dulaari joj govori da šta god se desilo,dobro je,žive sa samopoštovanjem. Pričaće u školi o novcu ,pitati za još malo vremena. Dhaani traži svoju torbu i govori da nije u kući. Dulaari je pita da razmisli. Dhaani veli da je zaboravila torbu na stolu,tamo je Vidhin formular,novac i njen (Dhaanin) zlatni lančić. Dulaari je pita da ode i donese to.
Viplav traži Vidhu. Kamini ga pita koga traži. Viplav pita nekoga za Vidhu. Čovjek govori da je Simone otpustila njenu majku i otišli su. Kamini ga pita da li on ima nekakvu vezu sa tom djevojčicom. Viplav gleda.
Najava: Viplav nalazi Dhaaninu torbu i vidi Vidhin formular i sliku . Govori gđi. Kaushik da je našao formular. Gđa. Kaushik kaže da će ih (Dhaani) informisati. Viplav veli da je adresa napisana ,on će otići i dati formular lično. Kamini ga pokuša zaustaviti,ali uzalud.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

43 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *