Sasural Simar Ka - Prolazi šest godina!

Indijske Serije

Simar (1572. ep.) 25.07.2016. – Prolazi šest godina!

By  | 

capture-20160727-101109

Ovaj kaže da ne zna, nije dolazio u njegovu sobu. Prem ga upita da li je taj novac samo ispario, ili? Pita ga nešto, gde je novac? Raju kaže da je video Anđeli kako dolazi u sobu. Prem mu kaže da izađe napolje. Staramajka radi “arti”. Ona sedne za ručak stolom. Nikoga nema za stolom. Staramajka se zatim priseti kako su nekada svi, za svaki obrok jeli zajedno. Sudžata dođe: “Staramajko, Sid je zvao iz Londona, on je potpisao dobar ugovor. Rekao je da će proslaviti sa Sanđu. Oni će organizovati zabavu.” Staramajka: “Pa, šta?” Sudžata: “Mislila sam da trebam da vam kažem, dobre su vesti.” Staramajka: “Mogu li sada da završim svoj obrok?” Sudžata potvrdi i ode. Prem dođe: “Niko nije došao na doručak?” Kuši: “Kada svi dobijaju doručkove u sobi, zašto bi dolazili ovamo?” Prem: “Gde je Anđeli?” Kuši: “Otišla je na svoj školski kamp.” Prem: “Pitao sam je da ne ide tamo. Zato je uzela novac iz mog novčanika.” Kuši: “Ona je dete.” Prem: “Pa će krasti? I pala je dva puta njen poslednji semestar.” Kuši: “To su samo dva kursa. Imam toliko obaveza i odgovornosti, pošto su ih stariji zapostavili.” Staramajka: “Vau, ti sve upravljaš tako dobro (ironično)! Toliko dobro da ni porodicu ne mogu da vidim!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *