Sasural Simar Ka - Prolazi šest godina!

Indijske Serije

Simar (1572. ep.) 25.07.2016. – Prolazi šest godina!

By  | 

capture-20160727-101031

Sasural Simar Ka – Prolazi šest godina!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Nakon šest godina: Kuši pita Umu: “Hoćemo li ovo da jedemo? Ova hrana nema ukusa.” Uma: “Staramajka je rekla da ne može da jede ljuto i masno.” Kuši: “Staramajka, Staramajka… Ako je ona to rekla, onda ne znači da ćemo i mi ovo da jedemo. Znaš da Pritham čak ni ne želi da okusi ovakvu hranu.” Uma: “Pitala sam Mahraj-a da napravi ljuto..” Mahraj: “Nisi to rekla.” Uma: “Sada lažeš, nemoj to ponovo uraditi.” Uma: “Kuši, ja ću sve srediti.” Kuši: “Mahraj: Ako ponovo spremiš ovakvu hranu, izbaciću te napolje.” Kuši pogleda ka ključevima kuće i nasmeje se. Prem se istuširao, i izašao iz kupatila. Približi se ormaru i izvuče košulju. Simar dođe, pita ga da li oblači ponovo istu košulju. Neka obuče druge boje, bolje mu pristaju. Ispostavi se da je Prem samo maštao/zamišljao. Simar nije tu, Prem se sprema. Amar uđe unutra. Prem ga pita ima li napretka, Amar negira, ali doda da se trudi. Prem ga pita kakva je svrha truda ako nema rezultata. Amar mu kaže da se ne brine, dobiće nekih rezultata uskoro. Prem proveri njegov telefon. Prem proverava njegov novčanik i oslovi Raju-a (novi lik – prim. prev.). Pita ga ko je uzeo novac iz njegovog novčanika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *