Sasural Simar Ka - Prolazi šest godina!

Indijske Serije

Simar (1572. ep.) 25.07.2016. – Prolazi šest godina!

By  | 

capture-20160727-101302

Rohan pita dečka i devojčicu zašto se svađaju, devojka mu odgovori da se svađaju iz zabave samo. Rohan ih pita šta bi želeli, oboje odgovore isto – milkšejk. Oni naruče tri milkšejka. Konobar kaže da ima samo jedne čokolade. Piyush (verovatno Simarin sin 😃 – prim. prev.) kaže da je on želi. Roshni isto kaže da je želi. Rohan ih upita šta ih je upravo naučio (Rohan i Roshni su sigurno deca čija je dadilja Simar – prim. prev.). Zatim kaže Roshni da pusti Piyush-a da ima danas (čokoladu), a ona može sutra. Rohan naruči dve vanile i jednu čokoladu. Anđeli dođe i uzme im šejk od čokolade. Rohan kaže da je to njihovo, samo jedna čaša je ostala. Anđeli kaže da je to bilo njihovo, sada je njeno. Prva je platila. Roshni joj kaže da vrati šejk. Anđeli se nedolično ponaša sa njima i pokuša da ošamari Roshni. Rohan je zaustavi, i daje joj do znanja da je Roshni njegova sestra. Anđeli ga pita kako se usuđuje da je dotakne, ošamari ga. Piyush joj kaže da mu je ošamarila brata, Rohan mu kaže da ostane gde jeste. Anđeli samo što nije ošamarila Piyush-učitelji dođu i zaustave ih. Učitelj kaže Anđeli i Rohanu da nazovu njihove roditelje.
Neki čovek dolazi u školu, Simar je sa njim, nasmeje mu se…
Najava: Muškarac sa kojim je malopre bila Simar kaže Premu da mu je probušena guma, pita da ga dobaci do školskog kampa. Prem potvrdi, i on ide tamo.
Muškarac kaže Simar da je dobio lift, on će dovest decu, ona neka ostane u autu.
Simar kaže da će ići i ona.
On: “Ne, čekaj ovde u autu, Simar. Vratiću se.”
Prem ugleda Simar, zapanjen je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *