Sasural Simar Ka - Prolazi šest godina!

Indijske Serije

Simar (1572. ep.) 25.07.2016. – Prolazi šest godina!

By  | 

capture-20160727-101202

Prem: “Čak i kada si ti tu, svi imaju obrok u sobi.” Kuši: “Ti čak ni ne provodiš vreme sa tvojim kćerkama, a to govoriš. Sve je ovo Simarina greška.” Prem: “Ućuti. Ne uzimaj u usta ime te žene u ovoj kući.” On odlazi. Kuši: “Ostavio je hranu.” Staramajka: “Tamo gde veze ne vrede ništa, zašto bi u toj kući hrana imala vrednost?” Pari: “Šta se dešava u tvom umu? Anđeli je ukrala novac, ali ti ga imaš, znam. Ti si previše razmazila Anđeli, a kriviš Simar za to.” Kuši: “Sve ih koristim kako želim.” Obe se smeju. Školski kamp je u toku. Anđeli kaže prijateljici da neće da se igra, dosadno joj je. Prijateljica je pita da dođe, Anđeli je saplete/pravi sebi put. Sva joj se deca smeju. Anđeli se smeje i pita je l pala. Ona (ta što je pala) joj nikada ne može biti prijateljica. Doda da ona priča njoj (Anđeli) iza leđa. Ovo je osveta. Ova što je pala kaže da će se žaliti policiji, nakon čega Anđeli počne da je čika i kaže joj neka ide, ona se ne plaši nikoga. Anđelin telefon zvoni. Kuši zove. Drugi učenici kažu da telefoni nisu dozvoljeni. Anđeli kaže da su za nju dozvoljeni, jer ima “KB” Ona zatim kaže Kuši kako je zeznula prijateljicu. Kuši kaže da je vrlo dobro. Anđeli je pita da li je tata saznao da je uzela novac iz njegovog novčanika? Kuši kaže da je ona tu, sve će srediti. Ona (Anđeli) može da radi šta god poželi. Anđeli joj se zahvali. Prem zove Anđeli. Ona se pita zašto sada zove, ne javlja se na telefon.Deca su u školi, pričaju jedni drugima priče.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *