Prito izbacuje Somiju iz kuće, Saya je vodi u svijet Kinnara!

Indijske Serije

Shakti (74. ep.) 05.09.2016. – Prito izbacuje Somiju iz kuće, Saya je vodi u svijet Kinnara!

By  | 

harmanPita Sayu da je odvede. Soumya plače i klima glavom za ‘ne’. Saya je uhvati za ruku. Soumya trči do Manindera i moli ga govoreći da ne želi da ide sa Sayom. Padne mu na stopala, nije mu nikada prije ništa tražila, ne želi da ide sa ovom vješticom. Maninder je udari i odgurne. Doda da je ovaj svijet vještica, i ako saznaju za njenu istinu, poješće je. On je pokušao da urazumi Nimmi, ali se ona nije složila. ona (Soumya) nije iz ovog društva, pripada Sayi. Soumya plače. Maninder je pita da srećno ode sa Sayom.

Harman je nemiran i pita se zašto je ostavila telefon. Nimmi i dalje zove na Soumyin telefon, ali je zauzeto. Nada se da je sve u redu. Soumya jako plače. Saya je pita da ih ne moli, oni neće shvatiti. Ne mogu joj dati ljubav i poštovanje koje zaslužuje, a to će sve dobiti u svojoj zajednici. Dobiće toliko ljubavi od njih. Soumya odbija, upozori je da je ne dodiruje. Potom govori Maninderu da ne želi da ide sa njom, insistira da zovu Nimmi ili Harmana. Maninder veli da ona nema vezu ni sa Harmanom ni sa Nimmi. Soumya tvrdi da ima. Maninder joj kaže da ima samo vezu sa Sayom. Kaže joj da ako zaista voli Harmana, uništava njegov život. Pita je da ide, pita Sayu da je povede sa sobom. Soumya plače i odbija da ode. Harman govori da ne zna gdje je Soumya otišla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *