Prito izbacuje Somiju iz kuće, Saya je vodi u svijet Kinnara!

Indijske Serije

Shakti (74. ep.) 05.09.2016. – Prito izbacuje Somiju iz kuće, Saya je vodi u svijet Kinnara!

By  | 

zadnjeSoumya viče pitajući Harmana da je spasi, ne želi da ide. Harman se vraća u autu i čuje kako ga Soumya zove uplakana. Zabirnut je. Nimmi i Surbhi odluče da odu u Soumyinu kuću. Soumya plače pitajući Harmana da je spasi. Saya je vuče. Preeto pita Manindera i Soumyu da izađu i prave dramu, glava je voli. Soumya insistira da priča jednom sa Harmanom, ne želi da ide. Saya je vuče dok ona plače. Preeto zatvori vrata.

Harman zove Haraka i pita šta se dešava kod kuće. Harak veli da ne zna jer je u fabrici sa Varunom. Harman zove Virena i saznaje da je otišao u hram sa Shanno. Misli kako su svi napolju u iszo vrijeme, nešto nije u redu. U autu, Soumya plače i doziva Harmana. Govori Maninderu da ne želi da ide. Saya je onesvijesti hloroformom. Maninder silzi iz auta. Saya ode sa Soumyom u autu. Harman zove Preeto. Preeto se pita zašto je on toliko zove, pjeva pjesmu i prekine poziv. Srećna je što je Soumya otišla. Pravi čaj i krene piti, ignorišući njegove pozive. Harman stane na semaforu. Zove Soumyu i pita je da se javi. Sayin auto takođe staje na semaforu. Kada prođu jedni pored drugih, Harman nije mogao vidjeti Soumyu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Harman dolazi kući i pita gdje je Soumya. Preeto ga pita da dovede Raavi prvo. Harman je pita da odgovori gdje je Soumya. Harak Singh veli da je ona njihova snaha. Harman govori da je njegova žena. Preeto viče da ona nije njihova snaha niti Harmanova žena jer nije žena, već ‘kinnar’. Svi su šokirani.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *