Swara želi da se nagodi sa Adarshem i Parineetom!

Indijske Serije

Swaragini (420. ep.) 03.10.2016. – Swara želi da se nagodi sa Adarshem i Parineetom!

By  | 

pocetakSwara želi da se nagodi sa Adarshem i Parineetom!

Epizoda počinje sa Swarom koja ne može da spava u svojoj sobi. Ona ustane iz kreveta i zove Ragini koja je takođe nemirna. Ragini izlazi iz njene sobe i javlja se Swari. Pita je da li je dobila papire. Swara govori da je spasena zbog Shekara danas inače bi je Dadimaa uhvatila. Ragini veli da to znači da Shekar nije sa Dadimaa. Ona pita o papirima. Swara govori da nije mogla da ih nađe ali je našla ključ i napravila kopiju ključa. Ona tada vidi Sanskaara u ogledalu i pita Ragini da joj ne preti. Ragini takođe vidi da Laksh dolazi i pita Swaru da joj ne preti. Laksh pita Ragini sa kim to priča. Ragini govori da će se sama pobrinuti. Pita ga da ne priča sa jeftinim ljudima. Sanskaar pita u čemu je stvar. Swara mu govori da je Ragini postala sebična nakon što je postala bogata i govori da joj je polusestra a ne rođena. Sanskaar pita da li krije nešto od njega. Swara veli da nije tako, zašto bi uradila nešto što bi ga povredilo? Ragini uverava Laksha da šta god radi radi za dobrobit porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shumi govori Panditu da želi da uradi puđu za svog sina Ayusha. Pandit pita o imenima njegovih roditelja. Ona govori svoje ime i veli da će Ayushov otac uskoro biti sa njima. Shekar je čuje.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *