Swara želi da se nagodi sa Adarshem i Parineetom!

Indijske Serije

Swaragini (420. ep.) 03.10.2016. – Swara želi da se nagodi sa Adarshem i Parineetom!

By  | 

zadnje Adarsh pita odakle on da nabavi taj novac. Swara želi da ga hoće do večeri, inače će baciti papire. Adarsh se složi ali neka donese papire i daće novac. Swara negira, pita ga da dođe u naselje sa novcem. Adarsh veli da ne može ići tamo. Swara mu odgovori da će onda baciti papire. Pita ih da kažu Dadimaa da su došli da jedu kod nje. Govori da će ona biti srećna. Parineeta pita Adarsha da prihvati Swarin dogovor. Adarsh se složi i veli da uveče dolazi u naselje.

Dadimaa dolazi u naselje i vidi Shekara kako radi puđu sa Ragini i Shumi. Ona se dere na njega i pita zar nije rekla da se udalji od Bengalki? Ignorisao je njene reči. Ona zatvori vrata. Shekar je pita da otvori. Sujata pita šta se dešava. Shekar pita Dadimaa da otvori. Ragini je takođe pita. Shekar otvori prozor i vidi kako Dadimaa prosipa kerozin po kući i onda na sebe. Ragini, Shekar i ostali su šokirani. Ragini plače. Sanskaar gleda. Sujata govori da ova drama treba da se završi. Dadimaa upali šibicu. Shumi je šokirana. Shekar pita Dadimaa da stane. Sanskaar trči i slomi prozor. Dadimaa gleda u šibicu i čeka da je neko spasi. Sanskaar otvori porzor i baci šibicu. Dadimaa ga pita šta radi tu. Sanskaar je pita da razmisli o odgovoru jer će je policija pitati. Dadimaa veli da može uraditi bilo šta u svojoj kući. Sanskaar veli da ne može samoubistvo. Dobiće duplu kaznu jer je već pre pokušala da se ubije. Dadimaa gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Swara trči držeči imovinske papire. Dadimaa pita bandite da joj uzmu papire. Banditi je opkole. Swara baci papire u vodu.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *