Swara želi da se nagodi sa Adarshem i Parineetom!

Indijske Serije

Swaragini (420. ep.) 03.10.2016. – Swara želi da se nagodi sa Adarshem i Parineetom!

By  | 

svastaRagini dolazi tu i veli da je mislila da radi puđu. Veli da je Bog isti za sve i ona može tu uraditi puđu. Shekar je pita da ide jer ako je Dadimaa vidi onda… Ragini veli da je uradila dogovor sa njom, šta će se desiti? Samo radi puđu. Ona daje obredni tanjir panditu i pita ga da uradi puđu. Ona odvodi Shekara da uradi puđu i sklopi njihove ruke, emotivna je.

Swara dolazi u Maheashwari kuću. Ona vidi da Laksh izlazi i sakrije se. Laksh pita sluge da uzmu njegovu torbu. Sluga je donosi. Laksh misli da je zakasnio i danas. On seda u auto i odlazi. Adarsh i Parineeta pitaju Swaru šta tu radi. Parineeta je vređa. Adarsh je pita da ode. Parineeta krene da je gurne. Swara ih pita da kada su već pretili, može li ona da priča. Šta misle da je došla da vidi Durga Prasada i Annupurnu? Ne. Došla je da vidi njih dvoje. Ima dogovor za njih. Adarsh pita šta. Swara govori da je čula da Dadimaa ima njihove papire za imovinu. Oni su vlasnici ali ne zvanično. Adarsh i Parineeta su šokirani. Swara veli da ima dve opcije, jedna je da ih spali i baci a druga jeste da njima da papire ali u čemu će tu biti njena prednost? Parineeta je pita da govori jasno. Swara veli da su je optužili da je uzela 10 hiljada rupija i da ovaj put želi stvarno taj novac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *