Badtameez Dil - 12. ep. - Nisar ipak dobija svoj termin na kanalu uz Abeerovu i Meherinu pomoć!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 12. ep. – Nisar ipak dobija svoj termin na kanalu uz Abeerovu i Meherinu pomoć!

By  | 

Meher razmišlja da nagovori Abeera da on ubjedi Nisara, zove ga. Sutradan, Meher stiže na posao. Sani pokazuje momka kojeg je našao, Palaš se zove. Međutim, Abeer dođe i dokaže da je Palaš uzeo muziku iz starog filma i da im treba neko originalan. Pozove Nisara i govori mu da pokaže svoj talenat. Sani istjera Palaša, Abeer pogleda u Meher i smješka se. Nisar pjeva pjesmu sa mnogo emocija, Rati sluša. Kada Nisar završi, svi mu aplaudiraju. Kasnije, Nisar dobije termin u 9 sati i predstavi se svima. Rati ga pohvali, on se zahvali. Ona mu predloži da pjeva ljubavne pjesme, pohvali ga da je bolji i od Abeera. On joj pokloni cvijet i zahvali se. Ona je presrećna.
Abeer dolazi kod Meher u kancelariju i govori joj da bude kao ranije, on ne može podnijeti njenu ljubaznost. Meher govori da je to bilo zbog benefita same kompanije, ne zbog ličnih razloga. Zato je tražila njegovu pomoć. Abeer veli da su sada jednaki, ona je njemu pomogla u Eltonovom slučaju, a on njoj u Nisarovom. Rati dolazi i veli da s pozvani u konferencijsku salu na proslavu. Svi čestitaju Nisaru. Nisar daje prvi komad torte Abeeru i grli ga. Sani mu čestita. Aberr se nasmije Meher. Nisar da svakome torte sem Rati. Ona signalizira Meher koja daje Nisaru srce sa njegovim imenom i veli da ima velikog fana. On pita koga, ona mu kaže da sam pronađe. Sani se izvini Nisaru i Abeeru.
Najava: U vrijeme koledža, Abeer odluči da da Meher piće u koje je pomiješao alkohol.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *