Badtameez Dil - 55. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 55. epizoda!

By  | 

Meher govori da je tu na zabavi zbog Tunno, on je insistirao inace je briga. Ode. Abeer prilazi Nisaru koji pita šta se dešava. Abeer veli da prvi on kaže šta se dešava između Rati i njega. Nisar veli ništa. Abeer govori da je onda nešto pogriješno shvatio. Rati ode za Meher koja je pita da li joj je Nisar nešto rekao. Ne pita je kao šefica. Rati se nasmije. Abeer govori Nisaru da je srećan zbog njega. Rati govori da Nisar ne priča, ali njegove oči da. Meher govori da ona mnogo voli Nisara, to je lijepo. Abeer govori da bi trebao ići kući i vratiti se poslu. Kuber i Šam su zajedno. Šam mu ispriča sve, ovaj se naljuti i zgrabi ga za okovratnik. Abeer čisti posle zabave i misli kako je Abeer nestao kada treba čistiti. On se pojavi i raspravljaju se. Ona govori da sve što radi povećava nadu kod njene majke da će biti zajedno. Abeer govori da oni znaju da neće biti pa zašto joj ne bi rekli. Nada da ni ona ne želi da budu zajedno. Meher mu odbrusi da bude realan. Abeer govori da ga je nazvala kletvom. Ona samo plače i ne želi da vidi njeno lice, ovo je njihov zadnji razgovor tu jer unutru ide iz te kuće. Abeer razmišlja u sobi o Meherinim riječima. Ne može da spava. Kuber se napije i zove Meher da popričaju. Ona prije toga ode do Abeera, ali njega nema. Tetka je vidi, ona slaže da je kriza na poslu. Tetka prokljuvi da laže i Meher joj kaže istinu. Tetka joj se pridruži. Abeer opet pokuša spavati. Tetka i Meher stižu. Kuber veli da je povela i advokata. Ne propušta šansu da se približi njegovom sinu da je došla na njegov kanal. Meher govori da ne miješa privatno i poslovno. Tetka veli da idu. Kuber govori da prije nego odu daju 60 laka.
Najava: Meher i tetka su na ulici. Meher je pita da sjedne kod drveta, ona ide po auto, ali Meher doživi nesreću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *