Badtameez Dil - 18. epizoda - Nisar organizuje zabavu za kolege!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 18. epizoda – Nisar organizuje zabavu za kolege!

By  | 

Abeer zove Meher i govori joj da ne utiče na njegovu majku, nije zainteresovan da mu ona ponovo bude žena, Meher mu spusti slušalicu. Madvi joj se izvini, sigurno je zauzeta. Meher joj govori da je sinoć Abeer bio kod nje, pijan. Nije lutao ulicama. Uhvati je za ruku i izvini se, nije htjela da je povrijedi, rekla joj je da ne brine. Madhu dolazi i govori joj da mora pričati sa njom o nekim ugovorima i nestalim dokumentima tako da neka popune lične podatke i bračni status. Ona govori da je sama, Madvi je pogleda pa Meher doda da je razvedena. Zamoli ga da pričaju kasnije, on se složi. Madvi isto želi da krene, Meher veli da će reći Abeeru. Madvi je zaustavi, sigrno je zauzet. I neka ne zaboravi, razvod ne utiče na prirodu njihovog odnosa.
Abeer zove Meher i zadrikuje je u vezi hrane. Ona mu kaže da ućuti i poklopi slušalicu. Upozori Rati da je informiše sledeći put ako bude preusmjerila neki poziv.
Sani saznaje da je Abeerova majka bila kod Meher i pošalje poruku Niši. Oni i Lovely sumnjaju da se nešto dešava između Abeera i Meher.
Abeerova majka Madvi i Meherina majka Suman pričaju telefonom o njima. Suman se izvini što joj nije rekla da je Abeer bio kod njih, a Madvi joj otkrije da Meher još nije otkrila svoj bračni status u firmi. Obje se nadaju da će se njih dvoje pomiriti.
Na zabavi, Meher dolazi i izgleda prelijepo. Abeer gleda u nju zadivljeno. Lovely veli da će igrati zanimljivu igru. Trebaju da pogode u metu, a ko ne uspije pije pivo. Prvo igraju Sani i Niši. Niši mu odvuče pažnju i pogodi, a on mora piti pivo. Rati čestita Nisaru, izgleda isto lijepo. On je pita za ime i izvini se što zaboravi, slatko je i ime i ona. Zahvali joj se na dolasku. Abeer prilazi Saniju i veli da bi se Meher trebala pridružiti. Sani pijan govori Meher da dođe da igra. Svi je nagovaraju, ona se pridruži. Abeer govori Saniju da je izgubio od Niši, nemoj od Meher. Meher cilja, Abeer podsjeća Sanija da mu je ona šef.
Najava: Abeer govori da ako pobjedi, šefica mora plesati sa njim. Meher se složi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno