Elif - od 1116. do 1121. ep. - Melek snimi Kimetino priznanje o počinjenim nedjelima!

Elif

Elif – od 1116. do 1121. ep. – Melek snimi Kimetino priznanje o počinjenim nedjelima!

By  | 

1116: Kerem traži od Melek da mu ispriča sve što zna o zamijeni lijekova Madžide i u vezi lažnog pokušava prepisivanja kuće na svoje ime. Melek se ustručava da kaže da je to bila Kimet, ali mu kaže da je analizirala lijekove i da su pogrešni. Kerem je iznenađen. Gulsum nosi staru odjeću do Humejre kako bi odabrale nešto za siromašne. Humejra nalazi Kimetinu krvavu košulju i počinje joj biti sumnjivo. Mahir se osjeća previše krivim i razmišlja da se preda policiji, ali ga Melekin poziv na večeru odgovori od toga.
1117: Šafak se pod uticajem majke udaljava od Žulide. Emirhan je uvrijeđen zbog Lemaninog odnosa prema Žulide. Kerema muči Aslina hladnoća i nedostupnost. Mahir se pokušava zbližiti sa Melek, svi to primjećuju dok ona negira.
1118: Humejra ne uspije dobiti Leventa ne telefon. Počinje da sumnja u njegove namjere zbog iskustva sa Tarikom. Kimet je huška dodatno. Melek govori Mahiru da je Kimet opasna i da će nauditi Madžide i ostalima. Mahir počinje da sumnja da je Kimet odgovorna za nestanak Fikret, te želi da zna gdje je bila noć prije suđenja. Odlazi u Fikretin ured kako bi saznao više o njenom nestanku.
1119: Nesuglasice između Šafaka i Žulide se povećavaju. Madžide se bolje osjeća i počinje se prisjećati nekih stvari. KImet uzima svoju krvavu košulju i krije je. Mahir dovodi Melek i Elif u vilu, a pokom posjete pokušava naći krvavu košulju kao dokaz da je Fikret ubijena. Melek saznaje da joj je advokat ubijen. Levent pokuša da se opravda Humejri, ali ona mu ne vjeruje. Levent joj ostavlja iznenađenje koje joj je pripremio i odlazi.
1120: Mahir ne vjeruje tvrdnjama svoje majke i uvjeren je da je ona ubila Fikret, uzima krvavu košulju i nosi je na analizu. Melek se nalazi sa njom i govori joj da je se ne boji. Humejra je bez teksta kada joj Levent pokaže zašto je izbjegavao njene pozive.
1121: Melek snimi Kimetino priznanje o počinjenim nedjelima i odlučna je da preda dokaz policiji kako bi pravda bila zadovoljena. Kimet osjeća da joj se bliži opasnost i nastoji da joj se približi. Šansu dobija kada Madžide saopšti da će od Melek da traži oproštaj za sve što su joj učinili.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *