Elif - od 1122. do 1127. ep. - Mahir spasi Elif, Melek obriše snimak i vrati se u vilu!

Elif

Elif – od 1122. do 1127. ep. – Mahir spasi Elif, Melek obriše snimak i vrati se u vilu!

By  | 

1122: Kimet dolazi do Melekinog telefona i saznaje da ima dokaz. Kidnapuje Elif i tako spriječi Melek da ode u policiju. HUmejra nastoji da se iskupi Leventu.
1123: Pod Mahirovim pritiskom, Kimet priznaje da je otela Elif. Postavlja uslov da je oslobodi na šta Mahir ne pristaje već krene u potragu za Elif. Melek je očajna i uplašena za Elifin život. Elif se u jednom trenutku oslobodi i bježi, ali ni to nije dovoljno da se spasi od Kimet.
1124: Mahir ne nalazi Elif u skladištu i odluči da prati majku. Kimet mu pobjegne. Melek je pronalazi i pristaje da obriše snimak. Mahir pronađe Elif u međuvremenu.
1125: Rana planira da sklopi sporazum sa drugom firmom bez znanja Haktanirovih. U taj restoran dolaze i Humejra i Levent, ali se ne sretnu. Kimet odvodi Melek do skladišta gdje je držala Elif, ali nje tamo nema. Melek misli da je slagala.
1126: Elif i Asli žele otići daleko od Kimet, ali Melek ima svoje sumnje. Nakon što dobije dokument iz laboratorije, Kerem shata da je pogriješio prema Melek i zove je da se vrati u vilu. Melek donosi odluku nakon razgovora sa Žulide. Postavlja Kimet uslove kojih će se morati pridržavati.
1127: U vili su svi dobro raspoloženi sem Kimet koja opet ogovara Melek. HUmejra ne može više to da podnese i odluči saznati istinu. Melek joj priznaje se. Tufan presreće Žulide i prijeti joj. Šafak se osjeća loše. Mahir je zabrinut za Melek i želi da shvati zašto se vratila u vilu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *