Elif - od 1064. do 1069. ep. - Kimet nastoji da što više naudi Melek i Elif!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Elif

Elif – od 1064. do 1069. ep. – Kimet nastoji da što više naudi Melek i Elif!

By  | 

1064: Kimet podijeli sa Mahirom saznanja u vezi Melek i Elif i svoje buduće namjere. On odbija da učestvuje u tome. Humejra odlazi u posjetu Tariku i sazna da je izboden i da je u bolnici. Fidan završi u samnici. Melek piše pismo za Elif.
1065: Emirhan se pretvara da je bolestan i iskoristi priliku da ode kod Tufana. Mahir prisluškuje Humejru i Leventa i čuje njene pritužbe na Tarika. Odluči da za Melekine nevolje smjesti Tariku. Fidan se vraća i krade Melekino pismo dok sa druge strane Kimet uzme Elifino.
1066: Elif i Melek prolaze kroz težak period. Kimet zatvara Elif u kuću kao da je u zatvoru. Šafak i Žulide ne znaju šta da rade da zaštite Emirhana od Tufana. Humejra i Levent su sve prisniji.
1067: Humejra vrati Elif u svoju sobu što nju usreći jer ne može više da izdrži Kimetin teror. Saznaje da su posjete zatvoru sutra od Asli. Ali Kimet spriječi Asli da odvede Elif u posjetu. Humejra ne može da podnese Elifinu tugu i odluči da je ona povede.
1068: Humejra povede Elif u zatvor, ali ne stižu na vrijeme. Melek se nada, ali se brine kada ne vidi Elif. Kimet dolazi kako bi se dogovorila sa Fidan. Fidan se složi da oteža Melek. Ćićek i Fosforna daju podršku Melek.
1069: Humejra šeta sa Leventom kada ih uhvati kiša i primorani su da e sklone u obližnju kolibu. Madžide čita vijesti o njima i pokazuje Keremu. On zove Humejru da dođe. Kimet ponovo nagovara Madžide da smjeste Elif kod nje. Humejra se suprostavlja tome.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno