El Principe - 13. ep.- Morey ubije Abdua - kraj 1. sezone!

El Principe

El Principe – 13. ep.- Morey ubije Abdua – kraj 1. sezone!

By  | 

Došao je dan Fatiminog i Khaledovog vjenčanja. Pripreme su u toku. Kako ne bi prekršila obećanje dato ocu, ona ipak odlučuje da se uda, nesvjesna činjenice da je to čovjek koji stoji na čelu terorističke organizacije Akrab. Morey dolazi i upita Faruqa da se oprosti od nje. Faruq dozvoli nakratko, kao i njena mama. Morey joj kaže da će je čekati u određeno doba na granici, ako ne dođe on odlazi sam.

Fatimine drugarice dolaze kod nje i ubjeđuju je da pođe za svojoj srećom. Javier se oprašta od Frana, vraća se u Madrid. Nedostajaće jedan drugom.
Fatima se predomisli ipak i slaže da ide u salon sa drugaricama, a u stvari bježi sa Javierom. Zagrle se i zapute  zajedno na put preko granice.

U međuvremenu, prikazano je da je Abdu u autobusu punom ljudi i da je bomba u koferu.  Ali igrom slučaja, djed koji je bio u autobusu, tražeći insulin ugleda bombu i odglumi da mora u apoteku i prijavi Franu i ekipi.

 Pokrenu akciju zaustavljanja autobusa i deaktivacije bombe. Abdu shvati to i zatvori sve u autobus. Obavijeste i Faruqa koji dolazi. Morey saznaje za to i govori Fatimi i ona odluči da se vrate. Stižu i oni tu. Faruq ulazi u autobus i priča sa Abduom. Taman kada pomisli da je Abdu omekšao, Abdu ga upuca u rame. Faruq sav razočaran izlazi i govori Fatimi da je bolje da su ga onog dana pokopali. Fatima isto želi pokušati, Fran govori da je dobra ideja da im kupi vremena dok deaktiviraju bombu. Khaleed nazove Abdua i kaže mu da izvrši operaciju odmah.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ali Fatima ulazi i omekša Abdua, kaže mu za Saru i trudnoću. Izlaze iz autobusa, Abdu i dalje ima mobilni gdje će pritiskom na tipku da aktivira bombu. Javier mu govori da polako spusti telefon, ponovi mu par puta. Ali Abdu vidi momka koji deaktivira bombe i krene pritisnuti tipku. Fran govori Moreyu da će pritisnuti. Morey pod pritiskom, instinktivno reaguje i upuca Abdua u čelo kako bi spriječio katastrofu. Baš u tom trenutku je bomba deaktivirana. Fatima vrisne, plače, Khaleed je grli. Morey je slomljen jer zna da ga je ovaj postupak koštao svega, da je zauvijek izgubio Fatimu.

Faruq tužno gleda u nju, njega, Abdua i odlazi. Fatima odlazi sa Khaleedom nesvjesna da je upravo on kriv za smrt njenog brata i svih mladih momaka u Ceuti. Fran u znak podrške potapše slomljenog Moreya po ramenu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *