Prkosna ljubav – 55. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 55. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 55. epizoda
Pablo zove Luz Mariju, kaže joj da je voli i da joj nedostaje, ali ona odgovara da ga ne voli i da pokušava da ga zaboravi.
Andres (Danijel) želi da mu Dionisio ponovo veruje, jer je to jedini način da zaštiti Kamilu i njenu majku.
Danijel prima rezultate DNK testa i uzbuđeno saopšti Rafaelu da on i Kamila nisu ni na koji način u rodu. Rafael smatra da je ovo dobra vest jer bi za Kamilu bio veliki udarac da sazna da se zaljubila u svog rođaka.
Isadora veli Alonsu da je Andres previše pametan i opasan, i da je nakon načina na koji se suočio s njom shvatila da on nije ni upravnik imanja ni vozač, već da je verovatno bio progonitelj koji je poslao Danijel. Zaključila je da je potrebno da se druže sa njim kako bi otkrili njegov pravi identitet.
Himena govori Alonsu da je sada sigurna da se oženio Kamilom zbog novca i da su on i Dionisio hteli da zgrabe “La Malkeridu” da bi izgradili turističko odmaralište. Alonso pokušava sve da negira, ali Himena mu kaže da je njegova tajna sigurna sve dok on iznosi njihovu vezu javno i deli sa njom zaradu od posla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *