Prkosna ljubav – 40. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 40. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 40. epizoda

Agustini se odmah svidi Bruno, poziva ga da poseti Himenu na imanju. Isadori nimalo ne laska što mora da živi u Kamilinoj kući, a misli sve najgore o njoj. Ona otkriva Alonsu kako je sigurna da je stari Danijel saznao šta su pokušavali da urade i da je zato promenio testament u korist svog navodnog sina da zaštiti Kamilu. Leonsio upada u Andresovu (Danijelovu) sobu i krade pismo koje mu je pokojni Danijel Monterde ostavio. Došao je dan odavanja počasti pokojnom Danijelu Monterdeu. Jedan radnik obaveštava Kamilu da je jedan od bikova teško bolestan. Pablo želi da zna kada je Luzma odlučila da se zamonaši, jer on uskoro odlazi u Ameriku. Podeli sa Irene i Tolentinom o Luzminoj želji i predlaže da zajedno pokušaju da saznaju šta joj se dogodilo. Bik, kojeg je Isadora pustila, napada Kamilu i Andres (Danijel) je pronalazi kako leži u krvi. I dok Isadora komentariše da je Kamila trebalo da iskrvari do smrti, Alonso je tužan jer je voli. Danijel očajnički pokušava da pomogne Kamili.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *