Prkosna ljubav – 28. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 28. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 28. epizoda
Himena se jada majci da ne razume kako je moguće da se Alonso zaljubio u Kamilu jer su on i njena majka urbani ljudi, a ne seljaci. Agustina odgovara da se suprotnosti privlače, a Himena izjavi da se nada da će ih te razlike jednog dana razdvojiti.
Alonso kaže Leonsiju da mu neće dati sav obećani novac jer ga je morao nekome dati.
Dionisio daje Andresu fotografiju navodnog Danijela Diaza Akoste i kaže mu da ga ubije ako ga vidi u blizini imanja jer je u pitanju veoma opasan kriminalac. Kamila pita Andresa (Danijela) šta mu je Dionisio rekao. On joj pokazuje sliku i kaže da mu je rekao da ubije čoveka sa slike jer je veoma opasan. Kamila mu kaže da ne misli da je opasan, ali ako vide tog čoveka, prvo bi trebalo njoj da joj jave.
Luz Marija zamera Pablu što se potukao sa Tolentinom. Pablo odgovara da ga je on prvi udario, i da je očigledno zaljubljen u nju. On ne želi da se ponovo sastane sa njim. Luz Marija kaže da je i ona njega molila da ne izlazi sa Ileanom, a on je to ignorisao.
Himena je presrećna jer se sviđa Alonsu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *