Turkan 14 epizoda

Turkan

Turkan 14 epizoda

By  | 

pageTurkan 14 epizoda

Gospodin Fasih je u bolnici.Ali odvodi Turgut tamo.Orhan kaže porodici da se ne brinu i da nije infarkt, kaže da pretpostavlja da se radi o hipoglikemiji.Turgut krivi sebe za očevo stanje.Ali odlazi iz bolnice.Taurkan ga traži.Orhan joj kaže da je otišao i provocira je rečima ( ljut je zbog Alija ).Kiša počinje da pada.Orhan skida sako i štiti Turkan, kaže joj da ne želi da dobije upalu pluća, jer bi tada morao i ju da leči.

Lejla odlazi kod Ismaila i pita ga da im dozvoli da do zime ostanu u kući i da ako je potrebno plaćaće mu za to vreme kiriju.Ismail prihvata predlog i zauzvrat traži da mu Turhan daje časove na klavir.On kaže da bi novac za časove odbili od duga.Turhan prihvata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Meral obaveštava Turkan da je izbila epidemija i da doktor Orhan sakuplja ljude za rad na terenu u Sirt.Turkan želi da i nju stavi na spisak, ali je Meral moli da to ne čini, kaže da želi da bude sama sa dr Orhanom i da se boji da je on slab na nju (Turkan).

Turhan pokazuje Turkan svoju sliku u novinama i kaže da je 3-a na kastingu za glumicu.Turkan cepa novinu i traži joj da više ne spominje takvu glupost.Turkan jel ljubomorna što je Gunsel stalno pored Alija.

Orhan i Meral se sapremaju za odlazak u Sirt. Turkan dolazi sa torbom spremna za put.Orhan je srećan, kaže da sad mogu da krenu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *