Turkan 9 epizoda

Turkan

Turkan 9 epizoda

By  | 

pageTurkan 9 epizoda

Meral i Turkan odlaze da se zahvale doktoru Orhanu.Sestra obaveštava Orhana da imaju 3 pacijenta koja krvare i da je ona jedina sestra.Orhan zove Turkan i Meral da krenu sa njim da pomognu.

Orhan zove Turkan na partiju bezika.Lejla saznaje da je Fasih zbog zajma stavio kuću pod hipotekom.Lejla odlazi na posao kod Fasiha, ali je on na gradilištu.

Orhan je ljut jer ga je Turkan pobedila u partiji karata.On je pita zbog čega je dolazila jutros sa Meral.Ona mu kaže da su želele da se zahvale što je pomogao Fidan, daje mu poklon-knjigu.

Sevinć zove Alija kako bih bio uz Ayhana dok traju pripreme za veridbu.Ayhan se ljuti na Sevinć što je zvala Alija, jer mu pruža lažnu nadu u vezi sa Turkan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Haydera na predavanjima svi izbegavaju jer je bio u kontakt sa osobom obolelom od lepre.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site