Turkan priznaje Orhanu da je ljubav obostrana!

Turkan

Turkan 17 epizoda, Turkan priznaje Orhanu da je ljubav obostrana!

By  | 

pageTurkan priznaje Orhanu da je ljubav obostrana!

Turkan odlazi da razgovara sa Bedir agom kako bi mu rekla šta treba da se preduzme da bi se epidemija dalje širila.Vojnik je obaveštava da će nakon razgovora sa agom otići vojnim kamionom u Eskisehir, a odatle vozom u Istanbul.Turkan kaže da ne ide ona nikud.Meral je srećna.Turkan traži od Orhana dozvolu na 1 sat da ode da razgovara sa agom.On joj dopušta.

Hayder podučava Fidan, govori joj da će prvo vanredno pohadjati nastavu, a kasnije i redovno.Zija i Turkan odlaze kod age i govore mu da ne mogu da izleče epidemiju dok ne spreče uzročnike infekcije.Oni govore da su potrebne nove cevi kako bi meštani pili čistu vodu.Iznose i činjenicu kako ljudi ne dozvoljavaju ženama da se leče zbog muških doktora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Orhan odvodi Turkan na jezero nakon što im se auto pokvari.On je u naručju prenosi preko jezera i traži od nje da mu prizna da i ona njega voli.Nakon što izadju iz jezera Turkan mu to priznaje.Oni se grle.

Enver i dalje pokušava da osvoji Turhan.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site