Sila 52 ep.,Presudu nad Silom treba izvrsiti Dilaver - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 52 ep.,Presudu nad Silom treba izvrsiti Dilaver

By  | 

Presudu nad Silom treba izvrsiti DilaverBoran
Sila I Boran setaju.Narin cuva Bedirhana.Bedar odlazi nekud sa Dzelile.Narin ih pita kuda ce.Oni govore da traze stan.Medjutim,odlaze na terapiju.Doktor obavestava Dzelila da ce sve to prilicno mnogo iznresti posto nemaju zdravstveno osiguranje.On mu govori da za vreme terapije Bedar ne sme da se napreze.

Doktorka Zejnep zove Silu.Kaze joj da se mora naci sa njom da bi saznala nesto o Boranovoj proslosti,kako bi ubrzala njegovo izlecenje.One se dve nalaze.Sila joj kaze da se Boran ne seca dve stvari.Kako je pogodjen I Emrea.

Zinar aga razgovara sa Ali agom.Govori mu kako je izgubio jednog sina,umalo izgubio I necaka,I da nece suditi Sili.On kaze da nece izvrsiti vise ni jednu smrtnu presudu.Sila trazi stan blizu nje I skole za njene roditelje.
Dzelile I Bedar moraju da prodaju narukvice od Bedar da bi nastavili sa terapijom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Boran odbija da kazni Ahmeta I kaze d ace ga kazniti sud.

Firuz aga razgovara sa Dilavera I pita ga kada se vraca u Madrin.Dilaver mu kaze da on sada radi u Istanbulu.Zinar ga podseca da on sada mora ispunjavati ulogu supruga I oca.Dilaver pokusava da promeni temu…

Sila je sve napetija jer oseca da Zejnep pokazuje poseban interes za Borana, ali tu napetost ne zeli pokazati. Iako se ponasa kao da je sve normalno, sve se teze kontrolise zbog dogadjaja koji se nizu. I dok se sve to dogadja, Sila nije ni svesna opasnosti koja je ceka. Pleme je odlucilo da ce presuda nad Silom biti izvrsena te trazi od Dilavera da to ucini. Ako Dilaver to ne ucini, nece moci zadrzati status age. Dilaver u svakom trenutku bez ikakvog  problema moze doci do Sile, ali on donosi odluku koja ce sve promeniti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *