Alborada – 63. i 64. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 63. i 64. epizoda

By  | 

Alborada – 63. i 64. epizoda
63. epizoda

Gaska pobesni kada Sara odbije da ga primi. Viktorija, sigurna da Gaska sumnja ko su one, želi mu se osvetiti što je ubio njenog muža i prodao Marinu Diegu. Ipolita moli Antonija da dozvoli Luisu da poseti Rafaela, ali Antonio odbije, siguran da je dečak samo izgovor da je Luis viđa nju. Esperansa odlazi kod Alvara i u suzama mu priznaje da je sve vreme lagala: niti joj se Gospa ukazala, niti je nosila Luisovo dete. Luis je iznenađen kada čuje da je Esperansa očekivala Diegovo dete i ljutito ga udara, jer je on kriv što je ona sada na umoru. Na Kristobalov predlog, Esperansa odlazi u benediktinski manastir, verujući da će tamo dostojnije dočekati smrt.
64. epizoda
Da bi spasila Diega od inkvizicije, Huana govori ocu Alvaru da je Esperansa luda. Besan, Diego naredi Gaski da ubije Luisa, a ako to ne učini, ubiće ga. Modesta govori Huani da je Luis rekao da možda ne bi trebao da je zove majkom, ali Huana je uverava da je jedina osoba koja je znala da Luis nije njen sin mrtva. Ipolita priznaje Antoniju da je ponovo spavala sa Luisom, zbog čega on poludi i naziva je kurvom. Luis se rastuži kada mu Kristobal kaže da možda nije Huanin sin, već da ga je tako prozvala da ne bi izgubila nasledstvo svog muža.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site