Alborada – 67. i 68. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 67. i 68. epizoda

By  | 


Alborada – 67. i 68. epizoda
67. epizoda

Luis pita Huanu zašto toliko liči na pokojnog grofa od Gevare, a ona mu odgovara da je to puka slučajnost. Luis kaže Ipoliti da mu Huana nije majka i da će se odreći svega i otići. Moli je da pođe sa njim i da zajedno započnu novi život. Isabel pokušava da nagovori Antonija da se rastane od Ipolite u zamenu za novac, no ovaj to odbije. Kristobal i Felipe savetuju Luisa da se ne odriče ničega što mu zakonski pripada, jer bi od toga jedino Diego imao koristi. Gaska prostreli Luisa ali ne uspe ga ubiti.
68. epizoda
Kristobal ispita Ramona i Nemog, plati im i kaže da nikome ne govore šta se dogodilo Luisu. Po Luisovom naređenju, Kristobal šalje pismo Isabel u kojem joj govori da je otišao na put i da ne zna kad će se vratiti. Luis je teško bolestan. Posećuje ga Ipolita koja mu govori da ne sme umreti, potreban je i njoj i Rafaelu. U bunilu, Luis joj odgovara da će, kad ozdravi, oteti nju i Rafaela i pobeći sa njima daleko.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *