Alborada – 51. i 52. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 51. i 52. epizoda

By  | 

Alborada – 51. i 52. epizoda
51. epizoda

Luis stiže na dogovoreno mesto, ali je razočaran kada se kidnaperi ne pojave. U palati, Huana mu kaže da su otmičari želeli da neko drugi donese otkup za mališana, pa je poslala Gasku. Kristobal se oporavlja, a Luis ga upita da li se kaje što se oženio Katalinom. Antonio preti Luisu da će Ipoliti reći celu istinu jer mu je dosta njegovih igrica. Luis mu kaže da to slobodno uradi, ali i da ne zaboravi da pomene kako su je njegova majka i on prodali strancu. Adalhisa priznaje Ipoliti da su ona i Luis bili zaljubljeni i da je spavala sa njim.
52. epizoda
Isabel susretne Saru i odmah je prepoznaje kao staru prijateljicu. Sara joj objašnjava da je pobegla jer je Huana prijavila njenu porodicu inkviziciji. Marina je iznenađena kada čuje da je njena majka Margarita, čije je pravo ime Viktorija. Antonio i Perla se sreću, a ona, ne znajući ko je on, kaže da poznaje Ipolitu sa kojom je bila u manastiru iz kojeg je pobegla uz Luisovu pomoć. Mirta i Esperansa kradu Ipolitin lek iz sobe da bi saznale čemu služi. Kristobal traži od Kataline da mu veruje i da mu kaže sve što joj je na umu kako bi njihov brak bio što lepši.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *