Alborada – 35. i 36. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 35. i 36. epizoda

By  | 

Alborada – 35. i 36. epizoda
35. epizoda

Kristobal se iznenadi kada sazna da je Ipolitin muž u Kuenkasu i da se zove Antonio. Huana kaže Luisu da joj je Antonio rekao da je rastavljen, a Luis joj odgovara da to ništa ne menja te da će nastaviti da govori da Ipolita nema dece ne bi li joj Antonio lakše dao razvod. Kada Huana još sazna da je Esperansa trudna, ošamari je i zatraži da joj kaže ime oca. Kada Esperansa otkrije da je otac Diego, Huana joj zapreti Inkvizicijom. Luis uverava Huanu da on i Esperansa jako dugo nisu bili intimni.
36. epizoda
Huana besni na Luisa jer je bio intiman sa Esperansom. Ipolita pita Antonija da li je zatražio poništenje njihovog braka, a on joj govori da će to tek učiniti. Luis se naljuti kada čuje da je Esperansa trudna i uverava Huanu da dete nije njegovo. Diego naredi Esperansi da kaže da je Andres Eskobar otac deteta, jer ju je silovao, što ova i učini. Kada Luis za to čuje, ljutit odluči da potraži Andresa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site