Alborada – 29. i 30. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 29. i 30. epizoda

By  | 

Alborada – 29. i 30. epizoda
29. epizoda

Markos govori Luisu da je Adalhisa prepoznala Ramona kao Gaskinog pomoćnika, a poznaje ga i Perla. Kristobal mu govori da je plan otmičara da Ipolitu brodom vrate u Panamu. Martin stiže na vreme i spasi Ipolitu. Kada Mončo i još nekoliko bandita pokušaju da je siluju, on (Martin) je ponovo spasi, ali je ranjen. Na samrti joj priznaje da se zaljubio u nju prvi put kada ju je ugledao i moli je da se ništa ne brine jer će je Luis spasiti. Viktorija se prestravi kada čuje da Luis dolazi Ipoliti u pomoć.
30. epizoda
Ipolita uvidi da su Viktorija i njeni ljudi pobegli. Diegu nije pravo kada vidi Rafaela u svojoj kući i to otvoreno prizna Huani. Ona mu odgovara da mu je taj dečak nećak i da mora da ga trpi jer bi u protivnom mogao izazvati glasine. Huana predlaže Asunsion da se Kristobal i Katalina venčaju i time reše svoje finansijske probleme. Andres napadne Diega jer je silovao Marinu, a Huana se iznenadi kada čuje da je Ipolitin muž Antonio de Guzman.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *