Alborada – 61. i 62. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 61. i 62. epizoda

By  | 


Alborada – 61. i 62. epizoda
61. epizoda

Isabel govori Luisu o selu iz kojeg je Modesta navodno, a on odmah pošalje Markosa tamo. Kristobal kaže Luisu da su svi došli do zaključka da on nije Huanin sin. Viktorija je iznenađena kada joj Andres kaže da Marina nije nevina jer ju je Diego prisilio da spava sa njim i zato ne može da mu bude žena. Gaska traži da da se vidi sa Sarom kako bi se uverio da je to zaista ona.
62. epizoda
Ipolita moli Antonija da napuste Kuenkas, jer se plaši da će joj Rafael biti oduzet. Ali, Antonio joj kaže da je to nemoguće jer ima nedovršenih poslova. Isabel kaže Luisu da je Ipolita pogođena udarcem u glavu jer je želela da spase Rafaela od kidnapera. Kristobal i Felipe sumnjaju da je Huanin pravi sin umro i da je ona dovela Luisa na njegovo mesto kako ne bi izgubila nasledstvo svog muža. Pre nego što se sretnu, Sara prepoznaje Gasku kao čoveka koji je ubio Viktorijinog muža i odbija da ga primi. Ipolita moli Luisa da joj ne oduzima Rafaela, a on je uverava da nema o čemu da brine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *