Alborada – 27. i 28. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 27. i 28. epizoda

By  | 

Alborada – 27. i 28. epizoda
27. epizoda

Ipolita kaže Adalhisi da će im Luis kupiti kuću u kojoj će moći da žive zajedno. Perla zatraži da se nađe sa Ipolitom kako bi joj rekla da se i dalje viđa sa Luisom. Ramon i pomagači otmu Ipolitu, a očajna Adalhisa odlazi u dvorac kod Isabel po pomoć. Ljutiti Martin traži od Perle da mu kaže kuda su odveli Ipolitu jer je njeno dete i Luisovo. Karmela, Martinova majka, javlja Huani mesto na kojem se nalazi Ipolita, a ova joj obećava da će sve biti u redu.
28. epizoda
Huana otkriva Asunsion da je Luis otac Ipolitinog sina, a Asunsion joj odgovara da će mu vratiti Rafaela čim spasi Ipolitu. Diego zajedljivo govori Huani da je možda Luis lagao i napravio dete Esperansi, no ona zna da Luis nikad ne laže, a Esperansi nije prvi put da izmišlja. Ipolitini otmičari pokušaju da je siluju. Fransisko govori Andresu da je Luis otac Ipolitinog sina, te da su na taj način u srodstvu sa Huanom što svakako moraju iskoristiti. Markos obaveštava Luisa o Ipolitinoj otmici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *