Alborada – 75. i 76. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 75. i 76. epizoda

By  | 

Alborada – 75. i 76. epizoda
75. epizoda

Huana se uznemiri kada joj Isabel zatraži da kaže istinu o Luisu, čiji je nestanak veoma sličan nestanku bivšeg grofa od Gevare. Felipe posećuje Diega i kaže mu da mu je Luis naredio da razjasne neke detalje i raskinu partnerstvo. Isabel govori Luisu da sumnja da je on Karlosov sin, što ni Huana nije otvoreno porekla. Ipolita otkriva Luisu da je Diego rekao Antoniju da je napustio Kuenkas kako bi zadržao prezime i tako pristao da bude novi upravnik.
76. epizoda
Luis moli Ipolitu da ne kaže Antoniju da će se vratiti, jer bi ovaj to mogao da prenese Diegu i u tom slučaju više neće moći da dokaže da je on (Diego) naručio njegovo ubistvo. U očaju, Gaska kaže Modesti da mora da izađe iz zatvora, inače će odati Diega. Modesta obaveštava Huanu da je Gaska osuđen na smrt vešanjem. Sledeći njena (Huanina) uputstva, on daje Gaski otrovano vino. Antonio odlazi kod Perle i kaže joj da se oseća dobro kada je sa njom, a ona mu otkriva da se uz njega oseća pristojno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *