Alborada – 9. i 10. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 9. i 10. epizoda

By  | 


Alborada – 9. i 10. epizoda
9: Kristobal smiruje Martina i predlaže Luisu da sazna da li je Ipolita u Diegovoj kući i zašto. Isabel kaže Huani da je Luis njen sin i da bi trebalo više da brine o njegovoj sreći koja očigledno nije pored Esperanse. Kada sazna da je Ipolita sa Diegom, Huana upozori Diega da je Ipolitino dete Luisovo i da mora da se pobrine da Luis to ne sazna. Ipolita traži pomoć od Huane, a Huana joj savetuje da ode u samostan i ostavi sina Asunsion. Ipolita je posluša i rastaje se sa sinom.
10: Ipolita kaže Adalhisi da potraži Martina. Huana kaže Luisu da će pomoći Ipoliti ako on ostane sa Esperansom. Međutim, Luis je upozorava da ga ne ucenjuje. Visente govori Luisu da je napadnut i da je siguran da je Gaska umešan. Martin kaže Luisu da je pratio Diega do jedne od kuća, a Luis odmah pomisli da se tu krije i Ipolita. Ali Martin ne dozvoljava Luisu da svojim pretpostavkama vređa Ipolitu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site