Ariza 22. i 23. epizoda!

Ariza

Ariza 22. i 23. epizoda!

By  | 

Ariza 22. i 23. epizoda!

22. epizoda
Balban je u Safirovim rukama, a on ne namerava da razgovara. Strah Rukije usledjuje nakon razgovora sa Muzaferom. Balaban neočekivano uspeva da pobegne od Ihtijra i želi da se dogovori sa Ali Rizom. Burak i Balban kreću da saradjuju i započinju posao. Ali Riza i Halide donose važnu odluku u vezi njihove budućnosti.

23 epizoda
Aloi Riza pokušava pronaći Balbana kako bih spasio Halide. Ali Balban tvrdi da nije kindapovao Halide. Ihtjar je siguran da Balban stoji iza ovog slučaja i izdaje naredbu Buraku da dovede Balaba. Balban se sastaje sa Halide koja nije imala nameru da postavi sto za konzorcijum , sve dok nije bila svedok neočekivanog iznenadjenja za Halide i Ali Rizu.

Sve epiyode serije Ariza

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site