Badtameez Dil -65. i 66. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil -65. i 66. epizoda!

By  | 

65: Abeer govori Taiji da je ovo posljednje što je uradio bez njenog znanja. Ne može da živi bez Meher, ona isto osjeća. Neka mu oprosti i prihvati ih. Taiji govori da se vrijeme ne može vratiti, šta je tu je. Neka Madvi poželi Meher dobrodošlicu. Abeer je zagrli. Svi rituali su izvedeni. Taiji se zlobno smiješi. Misli u sebi kako će izbaciti Meher. Abeer ponese Meher u rukama. Madvi govori Taiji da je bila zabrinuta, zahvali joj se. Meher i Abeer su u sobi. Ona ugleda slike njene majke i tetke, on veli da je ponio da joj manje nedostaju. Abeer joj daje i poklon. To su slike njih dvoje. Ona mu se zahvali i jedno drugom izjave ljubav.
Kuber i Taiji smišljaju plan. Taiji zapali poklone na stolu. Kaže Madvi da spasi idole, ona se opeče. Taiji misli kako joj je to kazna što je dozvolila taj brak. Meher joj namaže melem.

66: Taiji govori da Meher ostane cijelu noć uz Madvi da brine o njoj. Meher se složi, Abeer ode. Madvi joj se izvini. Taiji se vrati i govori da će ona ostati, počne se vaditi na zdravlje. Meher padna na njene riječi i kaže da će ona ostati. Kasnije, Meher dobije poruku od Abeera da je voli. Uzvrati mu. Ujutru, Meher budi Abeera. Kaže da se ustane dok ona napravi doručak. Ona se spremi, ali on još spava. Ona ga budi, on je pita za njen intervju za posao. Ona govori da je odgodila. Taiji prisluškuje. Potom pozove Meher za doručak. Kuber odbije doručak. Ugleda Aberra i veli da je prvi put sa njima na doručku. Taiji predaje Meher ključeve i cijelu brigu o kući. Abeer pita kako će sama, a uskoro će i na posao. Taiji veli da je zaboravila da ona nije obična snaha. Meher veli da joj je kuća na prvom mjestu. Kasnije, Meher i Abeer su romantični. Taiji zove na molitvu. Meher krene, Abeer da je zaustavi, pocijepa joj haljinu.
Najava: Abeer govori Meher da idu 7 dana zajedno. Ona veli da ima problem, Taiji je pitala da se distancira od njega narednih 7 dana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *